Premiärer i vår på Tele2 Play+

Låt oss presentera vårens  nyheter på Tele2 Play+. Bland våra exklusiva premiärer hittar vi den actionfyllda filmen ”The Hitman’s Apprentice” samt nya, färska avsnitt från favoriten ”The Rookie”.

Exklusiv premiär av The Hitman’s Apprentice  
Premiär 1a april på Tele2 Play+
Se Michael Keaton, Maggie Q och Samuel L. Jackson i The Hitman’s Apprentice.

Anna blev som barn räddad av den legendariske lönnmördaren Moody och skolades i familjeyrket. Hon är nu världens skickligaste kontraktsmördare. Moody har varit som en far för henne och har lärt henne allt hon behöver veta om tillit och överlevnad. När Moody blir mördad lovar Anna att hämnas..

Nya avsnitt av The Rookie  
Premiär 1a april på Tele2 Play+

Allas favoritpolis John Nolan är tillbaka med nya, färska avsnitt från säsong 4 – se ett nytt avsnitt varje fredag.

Serien följer John Nolan, som har lämnat småstadslivet för att börja om på nytt som polis i Los Angeles. Nolan inser snabbt att det inte är så enkelt att börja om igen, speciellt som polisakademins äldsta aspirant. Sträcktitta alla avsnitt från säsong 1-3, med nytt avsnitt varje fredag från säsong 4.

IMDb: 8.1

Exklusiva filmpremiärer

Missa inte våra exklusiva premiärer för dig som är kund hos Tele2 Play+.

Stillwater

Premiär 1 maj på Tele2 Play+

Den arbetslöse oljearbetaren Bill Baker (Matt Damon) reser från Oklahoma till Marseille för att bevisa att hans mordanklagade dotter är oskyldig. Han ställs inför språkbarriärer, kulturella skillnader och ett komplicerat rättssystem, men är fast besluten att få henne frikänd. Premiär den 1 maj.

Apex

Premiär 1 maj på Tele2 Play+

Ex-polisen Thomas Malone erbjuds chansen att bli fri från livstidsstraff om han kan överleva spelet Apex, där sex jägare jagar en annan människa på en ö långt från ära och redlighet. Snart upptäcker de att spelet har vänt och istället för jägare har de blivit byte.

Se den spännande actionfilmen med bl.a. Bruce Willis och Neal McDonough från den 1 maj.

Last Looks

Premiär 1 juni på Tele2 Play+

En vanärad före detta polis söker tröst genom att flytta ut i skogen, men hans lugna liv tar slut när en privatdetektiv anlitar honom för att utreda ett mord. Se Charlie Hunnam, Morena Baccarin och Mel Gibson i den spännande kriminalfilmen från och med den 1 juni.

Deadlock

Premiär 1 juni på Tele2 Play+

Bruce Willis är tillbaka i en ny, spännande action-thriller. Filmen handlar om Mack (Patrick Muldoon), en före detta soldat, som har flyttat till en stad med ett vattenkraftverk där nästan alla arbetar. Han lever ett fridfullt liv, tills en grupp legosoldater ledda av Ron Whitlock (Bruce Willis) stormar kraftverket och tar alla närvarande som gisslan.

The Hating Game

Premiär 1 juni på Tele2 Play+

Lucy bestämmer sig för att nå framgång i karriären utan att kompromissa med sin etik. Hon ger sig ut på ett hänsynslöst spel med hennes begåvade nemesis Joshua. En rivalitet som kompliceras av hennes växlande attraktion till honom. Se den romantiska komedin den 1 juni, bara på Tele2 Play+.

After We Fell

Premiär 1 juni på Tele2 Play+

Tredje kapitlet från After-serien har äntligen premiär den 1a juni. Tessa (Josephine Langford) ska flytta till Seattle och starta sitt drömjobb, men Hardins (Hero Fiennes Tiffin) svartsjuka når nya höjder och snart står deras relation på spel. Se den romantiska dramafilmen som är baserad på hit-novellen med samma namn.

Serietips från Paramount+, som ingår i Tele2 Play

Halo
Nytt avsnitt varje torsdag

Halo, som är baserat på det populära Xbox spelet, är ett levande sci-fi-drama som utspelar sig på 2500-talet. Efter år av inbördeskrig och växande kolonial oro, kommer mänsklighetens framsteg till ett skrämmande stopp, en ostoppbar allians av främmande arter. Nu finns de två första avsnitten tillgängliga på Tele2 Play+, med nytt avsnitt varje torsdag. 

The First Lady
Tillgänglig fr.o.m 18 april på Tele2 Play+

Se Viola Davis axla rollen som Michelle Obama, Michelle Pfeiffer som Betty Ford och Gillian Anderson ta sig an rollen som Eleanor Roosevelt. En helt ny antologiserie där det grävs djupare ned i deras personliga och politiska liv. Premiär 18 april, med nytt avsnitt varje vecka.

The Offer

Tillgänglig fr.o.m 29 april på Tele2 Play+

Se miniserien ”The Offer” som skildrar skapandet av Albert A. Ruddys gangsterfilm ”Gudfadern”. Första avsnittet har premiär den 29 april, med nytt avsnitt varje vecka.


Bonusar och kampanjer

Lämna ett svar