Kindred fortsätter sitt engagemang i initiativet #AuCoeurDuFootball

Kindreds varumärke Unibet fortsätter att sponsra 300 amatörfotbolls-klubbar i Frankrike genom programmet #AuCoeurDuFootball. Detta är fjärde säsongen som Unibet är med och stöttar klubbarna i amatörligorna med bland annat fotbollsställ till spelare och kläder till volontärer.

Kindred Group plc (Kindred) har stöttat amatörfotbollen i Frankrike sedan 2019 och förlänger nu sitt engagemang till 2022. Utöver att sponsra klubbens volontärer med kläder och 10 000 tröjor, shorts och strumpor till spelarna, kommer Unibet att stödja klubbarna med ett digitalt verktyg. Denna app kommer att minska den administrativa bördan som ofta är påfrestande för mindre klubbar. Unibet var först med att lansera den här typen av nationell sponsringskampanj för amatörfotboll i Frankrike och har sedan starten 2019 stöttat över 640 amatörfotbollsklubbar.

”Vi är mycket stolta över att kunna fortsätta stödja amatörfotbollen genom att finansiera fotbollsställ till mer än 300 klubbar och 10 000 spelare runtom i Frankrike. Givet de senaste årens omständigheter med pandemin har många klubbar upplevt en kraftig minskning av intäkter och sett antalet medlemmar minska. Det var för oss ett självklart val att fortsätta vårt samarbete och sponsra Au Coeur Du Football-programmet en fjärde säsong”, säger Mathieu Drida, General Manager France, Kindred Group.

”Vi har sparat cirka 4 000 euro med hjälp av de spelarkit vi har fått samt ytterligare donationer från Unibet för vår aktivitet på sociala medier. Det utgör cirka 15 procent av vår årliga budget. Sponsringsprogrammet har också bidragit till att förbättra bilden av våra föreningar”, menar Regis Mace, FC Centre Bretagne.

”Jag hade hört massa gott om Unibets sponsorprojekt så vi bestämde oss för att ansöka för vår klubb. Vi är både glada och stolta över att ha blivit utvalda som en av de klubbar som sponsras av Unibet. Både spelare och volontärer är tacksamma eftersom det hjälper våra klubbar att ta nya steg framåt”, förklarar Pedro Sorbal, Es Paris XII.


Bonusar och kampanjer

1 svar på ”Kindred fortsätter sitt engagemang i initiativet #AuCoeurDuFootball”

Lämna ett svar